Min første cache....

Efter et par dages pillen ved Dakota'en, skulle jeg ud på en lille tur for at aflevere min datter og hvorfor så ikke lige prøve "dyret" på vejen derud.

Første cache som lå i nærheden af min gåtur var Gimsing højene, turen blev lagt ind på min GPS og afsted det gik med barnevogn(og ida), knægten, undertegnet og min GPS.

Efter at have handlet lidt ind på vejen gik den sidste km mod cachen, vi havde ingen ide om hvad vi ville finde og hvordan den ville se ud, for det var vores første cache og vores første tur nogensinde som geocacher.

Gimsing højene var til at finde uden GPS og vi kendte området, men at der skulle ligge en cache(skat) var vi ikke klar over..?? Hen over markerne over skrænter med en barnevogn med et sovende barn og ca 9 kg vare på ryggen var ikke den letteste sag i verden.

GPS'en viste 48 meter til skatten...42 meter....34....29....12...5..1 meter...BIIIB... GPS'en sagde at her var cachen..Øhhee...fedt...!! en mark, et lille læhegn og et par lidt større træer hmm havde vi gjort noget forkert, hvor var skatten ..??

Gik lidt rundt i området for at lede efter cachen/skatten, gps'en viste det var her og pludselig gik det op for mig at usikkerheden viste 3 meter på min GPS og at det nok ikke var en kiste med guld eller noget man ikke kunne skjule, så vi gik lidt frem og tilbage og fik langsomt sporet os ind på hvor den evt kunne være. Vi havde jo ingen anelse om hvad vi ledte efter...? men efter 20 min så jeg noget anderledes ved et træ....råbte efter knægten om han ikk lige ville kikke for jeg tror det var her den var, GPS'en sagde 2 meter..! DET var her...vi var vildt glade over at finde vores første cache, utroligt hvordan et film hylster papir og en blyant kunne bringe SÅ meget glæde frem, men det gjorde det.

Vi skrev på papiret lukkede cachen og gemte den samme sted igen..Wow..det var en stor oplevelse for knægten ....det var ikke sidste gang vi gjorde det sammen.

Hele vejen snakkede knægten ikke om andet og han ville gerne finde flere i dag, men vi aftalte at det blev dagen efter, for vi skulle lige hjem og logge vores fund.

2 kommentarer:

  1. Tak for at få lov at høre om den 1. tur :)
    Ja, det er ikke let. Husk at du både har hint, størrelse mm. med i Dakotaen :)

    SvarSlet
  2. dengang var jeg ikk Premium member, så det var bare koordinater og afsted, viste intet udover stedet, resten har jeg nu lært takket være gode geocacher på GC.dk

    SvarSlet