Første cache lavet hjemme...???

Detter er så min første cache jeg har prøvet at fremstille selv,cachen er et fotohylster hvor selve logbogen er printet ud fra en side på nettet.
Ved den skal indeholde Blyant,Logbog som minimum,udover det kommer der en First To Find note hvor der står en email adresse som man kan skrive til og få tilsendt et lille FTF diplom.
Selve logbogen er klippet til så den passer i cachen,og tapet sammen så det bliver en stor rulle som der nemt kan rulles sammen og puttes tilbage i cachen igen.(kan logges 90 gange)
For at gøre cachen lidt anderledes har jeg lamineret et A4 ark med camouflage mønster(computer cammo) som er klippet ud og indsat i filmrullen for at camouflere den lidt(ses ikke så tydeligt på billedet)
Computer cammo ser ud som det ovenstående billede,det er genereret efter et særligt mønster så det ikke gentager sig selv, det er opfundet af en amerikaner men bliver næsten kun brugt af østeuropæiske lande.

Ps. skulle der være noget som er forkert ang cachen,er i velkommen til at skrive en kommentar.

1 kommentar:

  1. Jeg er selv nybegynder udi Geocaching - så jeg ved hvad du føler for at skulle til at placere din første skat...Held og Lykke og bare ærgerligt man ikke bor i nærheden.

    SvarSlet