Camo på cacher...

Efter at have fundet over 100+ cacher, og har set forskellige typer af super camoflage, har jeg selv prøvet at gøre lidt i at lave "Det perfekte camoflage"
Og man kan jo ikke lave den samme camo hele vejen igennem da den skal passe ind i omgivelserne, størrelsen har også en del at sige, feks en stor cache med skov camoflage passer jo ikke ret godt ind i byen hvor der sjældent er plads til noget der er større end regular.
Personlig syntes jeg hvis der er "plads" til en stor cache, så skal man ikke ligge en lille nano eller small men ligge den største der er plads til på det givene sted.
På billedet (fra venstre mod højre) ses 2 forskellige farver af nano cacher(den mindste form for en cache) og en pladecache,begge dele er købt færdige og er klar til brug med det samme.
De 2 næste er small cacher i woodland cammo og er beregnet til krat/skov og den største af de to er forsynet med magneter så den kan plaseres på en metal overflade.
Næste er small/regular i "hjemmelavet" camo som er printet ud på noget selvklæbende papir, og kan indeholde små bytteting, fælles for dem alle er de indeholder en log strimmel/bog og de største af dem indeholder også et skrive redskab og evt flere små bytte ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar