Vandkraftsøen rund ..og dog..!!

Det var så idag vi valgte at tage cacherne omkring vandkraftsøen,vi steg på toget med vores cykler kl 8.30 og ankom på stationen 20 min senere,vi havde pakket regnjakke(de lovede byger og torden) og masser af vand+2 stk colaer. Vi cyklede de 2 km fra stationen og tændte vores gps'er og gjorde klar til den første cache.
Her på billedet ser det ret fladt ud MEN det er utrolig kuperet og med flere store bakker,med og uden trapper.
Ved en af cacherne sad vi lidt og drak noget vand,udsigten og naturen er utrolig flot,kun afbrudt af et bæææ...ind i mellem.
Solen bagte ned hele dagen og det var den der til sidst afgjorde om vi fik alle cacher eller om vi måtte opgive..?? ikke en vind og mellem 23-26 grader i skyggen..tør ikke tænke på hvor varm det var i solen.
Så blev det til en vandpause igen,turen op og ned af bakke tog hård på kræfterne,og ved selve vandmøllen var der egentlig en cache,men vi orkede ikke løse opgaven for varmen havde et godt tag i os begge.
Den flotte vandmølle som for ret nyelig er blevet sat i stand.
Vi ville tage de sidste par cacher og trække os,varmen og de hårde bakker kunne vi ikke magte. Da vi havde forsøgt 2 cacher og ikke fundet dem blev vi enige om at tage den korteste vej hjem,så det blev i meget rolig tempo mod stationen,hvor vi tog bussen til Struer.
Hjemme tog vi noget vand og mad, NU skulle vi bare slappe helt af og i morgen står den på strand og vand.....




2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig flot tur rundt om vandkraftsøen, det er bare lidt en skam at man har valgt kun at gemme mikroer, det tager det "familievenlige" af turen = børn gider ikke finde mikroer - hvor der ikke kan byttes ;-)

    SvarSlet
  2. Enig om turen er rigtig flot,og desværre ville knægten gerne have fundet nogle kasser hvor der kunne have været bytte ting...men desværre. Og set i lyset af der sagtens kunne være meget større cacher flere af stederne.

    SvarSlet