Silkeborg Weekend....(earth cache+ det løse)

Efter en god weekend samen med veninde,ville vi bruge en ½ dag på at cache lidt. Planen var at tage Earth Cachen på himmelbjerget og bagefter cache lidt på vores tur rund for at se lidt på området i bil.
Udsigten fra tårnet kan man ikke klage over,gik et smut derop efter jeg havde klaret Earth Cachen.
Et stykke derfra i Gl.Ry fandt vi denne utradionelle cache,en gammel gul Etrex med en bison inden i....regnede efter beskrivelsen med der skulle være en cache hvor der kunne være større ting i,da den var blevet opgraderet,MEN nej. Ved siden af cachen lagde der en Toyota bilnøgle men vi så ingen bil..??
5-6 meter fra cachen stod dette flag med koordinater og de ville bringe mig 4,2 km væk,hvor der intet var at se..?? Mystisk cache og cachebeskrivelse,oveni dette flag med koordinater..??
Ja vi kom lige forbi en af de "berømte" ammokasser,godt nok burde den være vandtæt men den var fuld af myrer pga det slik der var i cachen,slik og myre blev fjernet.

Det halve franskbrød, ja det hedder cachen og står man på siden af denne sten ligner den faktisk et halvt franskbrød..?? Vi var lige ved at gå glip af denne cacge da min gps ville 19 meter i modsatte retning,men vi blev enige om det måtte være den...og jo vi fandt og loggede den.

Klippet er fra Himmelbjerget, samme dag som vi loggede Earth Cachen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar